Rénovation d'Appartement - Lisbonne, Portugal - 2018

90m2 - en chantier

 

Il s’agit de rénover un appartement situé au dernier étage d’un petit immeuble. En perçant les murs séparant la cuisine, la salle à manger et le séjour, les espaces de vie bénéficient d’une relation directe. L’enfilade ainsi créée offre, d’un côté comme de l’autre, une vue lointaine vers l’extérieur. Les chambres, séparées par le hall, ont gagné en privacité et bénéficient du calme du jardin.

The project is about renovating an apartment on the top floor of a small building. By opening the walls separating the kitchen, the dining room and the living room, the living spaces enjoy a new direct relationship. The enfilade thus created offers, on either side, a distant view towards the outside. The bedrooms, separated by the hall, have gained in privacy and enjoy the calm ambient of the garden.

 

Collection Iconographique: Geometries of Silence, Nuno Moreira, photographie, 2018